Feltételek - PACCAR PARTS MAX CARD


1

ÁLTALÁNOS 

1.1 A MAX kártya használatára és birtoklására a jelen általános szerződési feltételek érvényesek. A MAX Kártya program elindítója a DAF Trucks N.V., Hugo van der Goeslaan 1, 5643 TW, Eindhoven, Hollandia (a Kereskedelmi Kamaránál 17078445 számon bejegyezve), mely cég fenntartja a MAX Kártya tulajdonjogát.
1.2 A MAX Kártya használatával Ön kijelenti, hogy megismerte és megértette a jelen Általános Feltételeket, és elfogadja ezek alkalmazását.
1.3 A MAX Kártya program résztvevőjeként Önt a MAX Kártya bemutatása kedvezményekre jogosítja bizonyos termékekre vonatkozóan a programban résztvevő, Ön által megjelölt DAF MárkaszerviznélTM. A programban résztvevő DAF MárkaszervizTM határozza meg, mekkora kedvezmények és milyen feltételekkel vehetők igénybe egyes termékek vagy szolgáltatások vásárlásakor. A különböző kedvezmények megadásával vagy meg nem adásával kapcsolatos kifogásaival forduljon a programban résztvevő DAF MárkaszervizhezTM.
   

2

REGISZTRÁCIÓ

2.1 Minden, Hollandiában állandó lakcímmel vagy levelezési címmel rendelkező, nagykorú természetes személy, valamint hollandiai székhelyű jogi személy vagy társaság jogosult MAX Kártyát igényelni a következő címen: www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu. A 2.2 kivételével
2.2 Ha Ön vagy az a jogi személy illetve vállalat, amelynél Ön alkalmazásban van, részt vesz a PACCAR Parts flottaszolgáltatások programjában, Ön nem vehet részt a MAX-programban.
2.3 Ha Ön vagy az a jogi személy illetve vállalat, amelynél Ön alkalmazásban van, elkezdi a részvételt a PACCAR Parts flottaszolgáltatások programjában abban az időszakban, amelyben Ön MAX-kártyatulajdonos, az Ön MAX-kártyatulajdonlása érvénytelenné válik 14 nappal az után, hogy Ön vagy az a jogi személy illetve vállalat, amelynél Ön alkalmazásban van elkezdi a részvételt a PACCAR Parts flottaszolgáltatás programjában, a jelen felhasználási feltételek 16.1-es szakaszának rendelkezései szerint.
   

3

MAX KÁRTYA

3.1 Az Ön MAX Kártyája az igénylő nevére lett kiállítva, és egyedi azonosítószámmal rendelkezik.
   

4

KEDVEZMÉNYEK

4.1 Mikor a MAX Kártya programban résztvevő DAF MárkaszervizTMfelveszi Öntől a rendelést, kérni fogja az Ön MAX Kártyájának egyedi azonosítószámát.
Interneten történő rendeléskor az azonosítást szolgáló egyéb adatokat is meg kell adni. Ha az Ön által rendeléskor megadott MAX Kártya-szám és házszám nem egyezik a DAF Trucks N.V. nyilvántartásában szereplő adatokkal, a kedvezmények megvonásra kerülnek, és a DAF MárkaszervizTM bevonhatja a MAX Kártyát.

A DAF Trucks N.V. és a DAF MárkaszervizTM fenntartja a jogot arra, hogy a személyazonosság további igazolását kérjék.
4.2 A fentiek nem biztosítanak előjogokat, és a DAF Trucks N.V. és a DAF MárkaszervizTM fenntartja a jogot az egyes ügyletek visszautasítására.
   

5

FELELŐSSÉG 

5.1 A DAF Trucks N.V. és a programban résztvevő DAF MárkaszervizTM nem vállal semmilyen felelősséget a MAX Kártya jogosulatlan használatáért, sem az elveszített ill. ellopott MAX Kártya pótlása okozta késedelem esetleges következményeiért.
   

6

SZEMÉLYES ADATOK

6.1 Az Ön adatait nyilvántartjuk. A programban résztvevő DAF MárkaszervizektőlTM történő MAX Kártyás vásárlások adatai szintén bekerülnek az érintett vállalatok MAX Kártya nyilvántartásába.
6.2 A DAF Trucks N.V. és a programban résztvevő DAF MárkaszervizekTM a fentiek szerint nyilvántartott adatokat bizalmasan kezelik, a személyes adatok védelmére vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően.
6.3 A személyes adatok védelméről szóló holland törvényben foglalt előírásoknak megfelelően az Ön adatait tartalmazó nyilvántartás átadásra került a hollandiai Hágában működő College Bescherming Persoonsgegevensnek (Adatvédelmi Hivatalnak). A nyilvántartást a DAF Trucks N.V. vezeti Eindhovenben. A regisztrációs adatlapok a következő címeken tekinthetők meg: www.cbpweb.nl/asp/ORSearch.asp.
6.4 Önnek mint ügyfélnek azért előnyös adatait nyilvántartásba vetetni a cégünknél, mert ennek segítségével mi és az Ön által megjelölt DAF MárkaszervizTM az Ön korábbi vásárlásai alapján mindenben az Ön igényeinek megfelelő ajánlatokat tudunk összeállítani, szinte azonnal. A DAF Trucks N.V. ezenkívül az Ön által korábban rendelt termékekről is nyilvántartást tud vezetni, ezáltal meggyorsítva és könnyebbé téve az Ön által megjelölt DAF MárkaszerviztőlTM történő vásárlásokat. A DAF Trucks N.V. és az Ön által megjelölt DAF MárkaszervizTM nyilvántartásai alapján többek között ajánlattételre és hírlevelek összeállítására is alkalmas statisztikák és személyre szabott elemzések készíthetők.
6.5 Az Ön adatait nem adjuk ki kívülállóknak, kivéve, ha ez az Ön rendelésének feldolgozásához szükséges, vagy jogszabály írja elő, ill. valamilyen vészhelyzetben ésszerű mérlegelés alapján úgy ítéljük meg, hogy az adatok kiadása az Ön érdekeit szolgálja.
6.6 Amennyiben Ön nem kíván személyre szabott – vagy általános jellegű – ajánlatainkról értesülni, ezt a következő online adatlap kitöltésével jelezheti felénk: www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu.

Amennyiben nem járul hozzá, hogy nyilvántartásainkban – vagy legalábbis az Ön által megjelölt DAF MárkaszervizTM nyilvántartásában – aktívan felhasználjuk adatait, ezt a következő online adatlap kitöltésével jelezheti felénk: www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu.
6.7 A személyes adatoknak a www.paccarparts.hu/maxcard weboldalon ill. az Ön által megjelölt DAF MárkaszervizenTM keresztül történő feldolgozásán felül a DAF Trucks N.V. egy statisztikai programmal is rendelkezik, amely a www.paccarparts.hu/maxcard oldal – linkeken stb. keresztül történő – látogatottságát méri. Ehhez ún. „cookie”-kat használunk. Ezek kisméretű fájlok, melyeket az Ön számítógépe tölt le, ha Ön ellátogat a www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu címre. Az így szerzett adatok felhasználása során garantáljuk a névtelenséget.
   

7

SZELLEMI TULAJDONJOGOK

7.1 A DAF Trucks N.V. – illetőleg az érintett licencadók – fenntartják maguknak a www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu oldalra és a MaxTM programra vonatkozó összes szellemi tulajdonjogot, ideértve a szoftverre, a szövegekre, a kép- és hanganyagokra vonatkozó jogokat. Ez többek között azt is magában foglalja, hogy a hozzájárulásunk nélkül a www.paccarparts.hu/maxcard oldalon található adatok nem publikálhatók, nem sokszorosíthatók és nem használhatók fel, kivéve személyes használatra.
   

8

BIZTONSÁG

8.1 A MAX Kártya használatakor Önnek felhasználó azonosítóként meg kell adnia e-mail címét, ezen kívül egy jelszót, csak így léphet be a MAX Kártyatulajdonosok számára létrehozott, külön weboldalra az ott elérhető szolgáltatások igénybevételéhez. Ezek személyes adatok, ezért megkérjük, kezelje őket bizalmasan, azaz kizárólag saját, személyes használat esetén adja meg az e-mail címét és jelszavát, és ezeket csak a saját számítógépén mentse el.
8.2 Minden tőlünk telhetőt megteszünk honlapunk vírusmentesítéséért, de sajnos nem tudjuk garantálni, hogy ott soha nem fordulhat elő vírus.
   

9

NYEREMÉNYEK, AJÁNLATOK, AKCIÓK

9.1 A www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu oldalon található ajánlatok, akciók legtöbbje az Ön által megjelölt DAF MárkaszerviznélTM érhető el. Minden ajánlat csak bizonyos ideig érvényes, és ha lejárt a határideje, többé nem vehető igénybe. Bizonyos akciók más DAF MárkaszervizeknélTM is rendelkezésre állnak. Ezeket a DAF MárkaszervizTM embléma alapján lehet felismerni.
9.2 Az akciók kizárólag MAX Kártyával vehetők igénybe, a megadott érvényességi idő lejártáig.
9.3 Előfordulhat, hogy nyomdahiba miatt a termékek ára és külső jellemzői nem közölhetőek ill. jeleníthetők meg megfelelően. Ilyen esetben a tényleges ár ill. külső jellemzők az irányadók, és nem áll módunkban figyelembe venni a hibás adatok szerinti szállításra vonatkozó követeléseket.
9.4 Az árengedményre jogosító kuponok:
• a kuponoknak különböző lejárati idejük van. A lejárati idő kupononként van feltüntetve
• csak a kiadás országában, hivatalos DAF márkakereskedésben válthatók be
• a tulajdonost a kupon elején olvasható összegu kedvezményre jogosítják. A DAF márkakereskedo levonja a kupon elején olvasható összeget a termék fogyasztói árából
• nem vonható össze más kedvezményekkel
• csak aktív MAX kártyával együtt használhatók
• csak a programban résztvevo márkakereskedésekben érvényesíthetok
• többször beválthatók a regisztrált jármuvek mennyiségétol függoen
• egy vásárolt termékhez csak egyszer használhatók fel, hacsak nincs más információ megadva
• nem váltható át készpénzre
• gyárból megrendelt opcionális tartozékokra nem érvényesek
• nem érvényesek, ha az alkatrész a javítási és karbantartási szerzodés körébe tartozik
• Az alvázszámokat és/vagy regisztrációs számokat csak olyan MAX kártyatulajdonoshoz lehet hozzáadni a MAX kártyaprogramban, aki a jármuveket tulajdonló cég tulajdonosa vagy alkalmazottja
• A DAF márkakereskedo indoklás nélkül megtagadhatja a kedvezménykupon elfogadását
• A DAF fenntartja a jogot a kampány bármikor, indoklás nélküli felfüggesztésére és/vagy a kiadott szabályok, képek, árak, érvényességi idoszak és feltételek módosítására.
   

10

INFORMÁCIÓK A WEBOLDALAKON

10.1 A www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu oldal és a DAF Trucks N.V. által a MAX kártya programmal kapcsolatban használt más weboldalak tartalma időről időre változhat. Ha Ön hibát fedez fel ezeken az oldalakon, nagy segítségünkre van, ha a www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu online bejelentőlapon tájékoztat bennünket erről. A www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu oldal más cégek oldalaira mutató hivatkozásokat is tartalmazhat. Igyekszünk a lehető legnagyobb körültekintéssel kiválasztani az így belinkelt oldalakat, de nem vállalunk felelősséget ezek tartalmáért és megfelelő működéséért.
   

11

ELLOPOTT VAGY ELVESZÍTETT MAX KÁRTYA

11.1 A MAX Kártya elvesztése esetén a DAF Trucks N.V. által regisztrált MAX Kártyatulajdonos letiltathatja MAX Kártyáját oly módon, hogy jelenti a DAF Trucks N.V.-nek az eltűnést ill. lopást. A letiltott MAX Kártya többé nem használható.
11.2 A MAX Kártya eltűnését vagy ellopását írásban vagy elektronikus úton lehet bejelenteni a DAF Trucks N.V.-nek. Az írott vagy elektronikus értesítés kézhezvételekor a DAF Trucks N.V. haladéktalanul letiltja a MAX Kártyát.
11.3 Ha Ön gondoskodott az eltűnt vagy ellopott MAX Kártya fentiek szerinti letiltásáról, akkor a továbbiakban nem felelős a MAX Kártya jogosulatlan használatából származó következményekért.
11.4 Elveszett vagy ellopott MAX Kártya esetén a kártyatulajdonos új MAX Kártyát kap.
   

12

REGISZTRÁCIÓ MEGSZÜNTETÉSE

12.1 Ön bármikor dönthet úgy, hogy a továbbiakban nem vesz részt a MAX Kártya programban. Ezt a www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu. online kijelentkezési adatlappal teheti meg. Ezután a további használat megakadályozása érdekében meg kell semmisítenie MAX Kártyáját. A regisztráció megszüntetését követően a MAX Kártyával már nem vehet igénybe kedvezményeket.
12.2 Amennyiben Ön 12 hónapos egybefüggő időszakon át nem vásárol MAX Kártyájával, ennek az időszaknak a lejártát követően bevonhatjuk a MAX Kártyát, kivéve, ha Ön a megfelelő online adatlap elküldésével arról tájékoztat bennünket, hogy fenn kívánja tartan a MAX Kártyát. Ha a fenti 12 hónapos időszak leteltét követően további 12 hónapig sem kerül sor MAX Kártyás vásárlásra, akkor azonnali hatállyal és előzetes értesítés nélkül bevonjuk Öntől a MAX Kártyát.
12.3 A DAF jogosult bevonni Öntől a MAX Kártyát, amennyiben az Ön által megadott DAF MárkaszervizTM már nem tagja a DAF hivatalos szervizhálózatának, hacsak Ön nem jelöl meg másik DAF MárkaszerviztTM a www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu oldalon attól számított 10 napon belül, hogy a DAF értesítette a tervezett kártyabevonásról.
12.4 Csalás, hiányos vagy téves adatok megadása, a jelen feltételek be nem tartása, az Önnek, mint a MAX Kártya program résztvevőjének biztosított jogokkal való visszaélés esetén, ill. abban az esetben, ha Ön bármely más módon kárt okoz nekünk, kapcsolt vállalatainknak vagy a programban résztvevő más vállalatoknak, jogosultak vagyunk – egyéb fennmaradó jogaink fenntartása mellett – azonnali hatállyal törölni az Ön regisztrációját, illetőleg érvényteleníteni az Ön MAX Kártyáját.
   

13

A MAX KÁRTYA PROGRAM BESZÜNTETÉSE, VAGY A PROGRAMBAN RÉSZTVEVŐ DAF MÁRKASZERVIZ TM KILÉPTETÉSE A MAX KÁRTYA PROGRAMBÓL

13.1 A DAF Trucks N.V. fenntartja a jogot arra, hogy a www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu oldalon közölt ill. e-mailben elküldött hét (7) munkanapos felmondási idővel bármikor teljesen vagy részlegesen beszüntesse a MAX Kártya programot.
13.2 A www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu oldalon megtalálható a MAX Kártya programban résztvevő DAF MárkaszervizekTM listája. A DAF Trucks N.V. jogosult külön értesítés nélkül további DAF MárkaszervizeketTM felvenni a listára, vagy a listán már szereplő valamely márkaszervizt törölni.
13.3 A MAX Kártya program beszüntetése, vagy egy DAF MárkaszerviznekTM a MAX Kártya programból történő kiléptetése esetén a DAF Trucks N.V.-nek semmilyen kártérítési kötelezettsége nem áll fenn.
   

14

KAPCSOLATTARTÁS, CÍMVÁLTOZÁS

14.1 A MAX Kártya programmal kapcsolatos, levélben történő értesítéseket arra a nyilvántartásunkban szereplő címre küldjük, melyet Ön utoljára megadott. A címváltozásokról a www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu oldalon értesítse a DAF Trucks N.V.-t, oly módon, hogy feltünteti a régi és az új címét, valamint a MAX Kártyája számát. 
   

15

REKLAMÁCIÓ 

15.1 Nagy gondot fordítunk arra, hogy szolgáltatásaink és a MAX Kártya program mindenben megfeleljen az Ön igényeinek, de így is előfordulhat, hogy Ön valamivel elégedetlen. Reklamációját a www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu címen található online bejelentőlapon juttathatja el Marketingtámogatási osztályunkhoz.
   

16

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

16.1 A DAF Trucks N.V. fenntartja a jelen Általános Feltételek változtatásának jogát. Amennyiben Ön az DAF Trucks N.V. Általános Feltételeinek változásáról kapott értesítést követő 14 napon belül nem jelzi a DAF Trucks N.V. felé, hogy nem fogadja el a szóban forgó változást vagy kiegészítést – és ezáltal kilép a MAX Kártya programból –, úgy tekintjük, hogy elfogadta a megváltozott feltételeket.
16.2 Az éppen aktuális Általános Feltételek a www.paccarparts.info/maxcard/hu-hu címen találhatók meg. A régi Általános Feltételek a megváltozott feltételek érvénybe lépésekor hatályukat vesztik.
16.3 Jogvita esetén kizárólag a hollandiai s-hertogenbosch-i illetékes bíróság jogosult dönteni. 
16.4 A MAX Kártya programra és a jelen Általános Feltételekre a holland törvények az irányadók.