Ugrás a hírekre

Meg szeretné előzni a lerepülő jégdarabokat és a pénzbírságot? Használja a TRP biztonsági tetőlégpárna (RSAB) rendszert!

12 december 2017
Meg szeretné előzni a lerepülő jégdarabokat és a pénzbírságot? Használja a TRP biztonsági tetőlégpárna (RSAB) rendszert!

Az új TRP biztonsági tetőlégpárna rendszer úgy távolítja el a pótkocsi tetejéről a vizet, hogy felfújja és megemeli a tetőt. A téli időszakban ez megakadályozza a jégtáblák kialakulását, amelyek menet közben leeshetnek a tetőről. Pofonegyszerű, ráadásul rendkívül hatékony megoldás!

A járművezetők és a cégtulajdonosok egyaránt felismerték, hogy télen a tehergépkocsi ponyvájáról lecsúszó jégdarabok veszélyesek, és minden nap komoly problémát okoznak a fuvarozóknak. Éppen ezért volt szükség minél hamarabb egy megfelelő és megbízható megoldásra. A felfújható biztonsági tetőlégpárna pontosan ilyen műszaki megoldás. A tehergépkocsi levegőellátásának felhasználásával a járművezető a felfújható rendszer segítségével könnyedén távol tarthatja a jeget a jármű tetejéről. A jég vagy hó eltávolításának elmulasztása pénzbírságot is vonhat maga után. Bizonyos károk, például gondatlanságból elkövetett testi sértés vagy gondatlanságból elkövetett halált okozó testi sértés esetén az ügy mindig bíróság elé kerül, és az elkövetőre jelentős pénzbírságot szabnak ki. A biztonsági tetőlégpárna rendszert előre összeszerelve szállítjuk. Két szerelő nagyjából három óra alatt egyszerűen felszerelheti, mivel mindössze három műveletet kell hozzá elvégezni:

- A tápvezetékek rákötése a jármű levegőrendszerére
- A vezérlőegység felszerelése az első falra<
- A tömlőrendszer felszerelése a ponyvatető alá

A rendszer használata egyszerű, és a gyakorlatban már több mint 10 000 alkalommal bevált.

Ugrás a hírekre