MAX kártya program - PACCAR PARTS MAX CARD


Mindenkor elérhető vonzó ajánlatok

Minden kamionra és pótkocsira.
MAX kártyatulajdonosként, a DAF márkakereskedője hatékonyabban tudja Önt tájékoztatni a járműve(i) karbantartását érintő megoldásokról. Függetlenül attól, hogy saját maga végzi a járművek karbantartását vagy a DAF márkakereskedő, a legjobb, ha a márkakereskedőjét keresi fel először. A forgalmazó alkatrészek széles skáláját kínálja, a DAF alkatrészeken felül TRP termékeket is találhat nála. A TRP termékcsalád minden gyártmányú kamionhoz és pótkocsihoz megfelelő pótalkatrészeket kínál, illetve a műhelyek ellátását is biztosítja. Feltétlenül aktiválja MAX kártyáját, hogy a DAF márkakereskedő meg tudja küldeni Önnek vonatkozó ajánlatait.

több mint 289.000 Ft kedvezményekben

Aktiválja most kártyáját az azonnali
előny
őkért!

A MAX kártya több mint 289.000 Ft kedvezményt jelent Önnek. Emellett rendszeresen megkapja a MAX hírlevelet, amely különleges ajánlatokat és kedvezménykuponokat tartalmaz.
Ide kattintva
teljes áttekintést találhat a MAX kuponkedvezményekről, melyekkel azonnali előnyökhöz juthat. Még nem MAX kártyatulajdonos? Kattintson az oldal alján található „Igénylés” gombra.

Több kamion? Nagyobb megtakarítás!

Aktivált MAX kártyája több mint 289.000 Ft kedvezményt jelent Önnek. Emellett rendszeresen megkapja a MAX hírlevelet, amely különleges ajánlatokat és kedvezménykuponokat tartalmaz. Kamionjainak és pótkocsijainak regisztrációja után flottájára szabott ajánlatokkal is meg tudjuk keresni Önt. Számítsa ki a megtakarításait itt, és regisztrálja flottáját!

Költségmegtakarítást kíván elérni a járművek karbantartása során?

Éljen egész évben a legújabb lehetőségekkel.
Azt szeretné, ha a járművei egész évben kiváló formában lennének, és a lehető legjobb vezetési élményt nyújtanák minden helyzetben? A MAX kártyával számos előnyt élvezhet! A DAF márkakereskedő egész évben exkluzív ajánlatokkal keresi meg Önt, és kedvezményeket kínál a teljes flotta alkatrészellátására vonatkozóan. Ha már rendelkezik aktivált MAX kártyával, jelentkezzen be a személyes oldalára, tekintse meg a DAF márkakereskedő legújabb ajánlatait, és realizáljon máris kedvezményeket! Ha még nem igényelt MAX kártyát, vagy még nem aktiválta, most a lap alján megteheti.

Exkluzív szolgáltatások és jogosultságok.

MAX kártyatulajdonosként Önt előnyök illetik meg
A MAX kártyával igénybe veheti DAF és TRP alkatrészekre vonatkozó különleges ajánlatainkat. De ez még nem minden.

MAX kártyatulajdonosként mindig az elsők között értesülhet az új termékekről és piaci trendekről. Legyen szó a DAF márkakereskedő által ajánlott új szolgáltatásokról, a működési költségeit csökkentő termékekről vagy a szállítási ágazatban bekövetkezett pl.
jogszabályi változásokról:
Ön minden esetben olyan
gyakorlati információkhoz
juthat, melyekből
ténylegesen profitálhat.

MAX kártyát szeretnék igényelni.

Még nem rendelkezem MAX kártyával, ezért igényelni szeretnék egyet, hogy azonnal élhessek az extra szolgáltatások és jogosultságok lehetőségével, valamint élvezhessem a DAF/TRP alkatrészekre vonatkozó exkluzív kedvezményeket.

Igénylés »

Aktiválni szeretném a MAX kártyámat.

Szeretném aktiválni a számomra fenntartott MAX kártyát, hogy a továbbiakban biztosan ne mulasszak el egyetlen kedvezményes lehetőséget sem. Kézhez kaptam a kártyaszámomat és aktivációs kódomat.

Aktiválás »

Azonnal be szeretnék jelentkezni.

Van egy aktivált MAX kártyám, és be szeretnék jelentkezni a személyes oldalamra a járműveim regisztrációjához.


Elfelejtette a jelszót?