Terug naar nieuws

TRP Startmotoren en Dynamo's vernieuwd en assortiment uitgebreid

25 januari 2018
TRP Startmotoren en Dynamo's vernieuwd en assortiment uitgebreid

De kwaliteit van onze TRP Startmotoren en Dynamo's is aanzienlijk verbeterd. We hebben ook het productassortiment uitgebreid met nieuwe producten voor DAF Euro 4-5 trucks.

Wij kunnen u nu een scherp geprijsde en goedgekeurde totaaloplossing voor oudere DAF trucks bieden. TRP Startmotoren en Dynamo's zijn het tweedelijns alternatief voor DAF Euro 1-5 voertuigen. Ze zijn getest op OE-specificaties en gedekt door een garantie van 2 jaar. De productkwaliteit is verbeterd op basis van aftermarket-ervaring. De TRP Startmotoren zijn ontworpen voor goede startprestaties en een lange levensduur om uw motor onder alle omstandigheden te starten. De TRP Dynamo's zijn ontworpen voor indrukwekkende vermogens en hoge efficiëntie, wat verbeterde zuinigheid en lagere emissies voor klanten betekent.

De onderdelen zijn 100% nieuw, dus er wordt geen statiegeld in rekening gebracht en er zijn ook geen handelingen of investeringen voor ruildelen nodig. Elk onderdeel wordt uitgebreid getest en gecontroleerd tijdens het hele productieproces, zodat het voldoet aan de prestaties en specificaties van Original Equipment. Met de DAF alternatieven voor Euro 4-5 trucks biedt het programma een uniek aanbod om aan alle behoeften te voldoen.

Terug naar nieuws