Terug naar nieuws

Trailerveiligheid en -beveiliging om rekening mee te houden

25 januari 2018
Trailerveiligheid en -beveiliging om rekening mee te houden

Trailers zijn een belangrijke focus in de komende maanden. Hiervoor wordt aan de hand van belangrijke informatie en speciale deals aandacht gevraagd. Als uw One-Stop-Shop spelen wij hierbij een belangrijke rol.

Stelt u zich eens voor dat u slechts één partner, één punt voor alle onderdelen en één aanspreekpunt heeft voor het onderhoud van uw volledige wagenpark. Wij geven nét dat beetje extra om uw voertuigcombinaties in topconditie te houden. Dat noemen wij nou efficiëntie en het eindresultaat is maximale inzetbaarheid.

Het vervoeren van ladingen is een grote verantwoordelijkheid en het is prioriteit nummer één om ze goed te zekeren. Door dit te doen, voorkomt u:

-Schade of letsel voor uzelf en andere weggebruikers
-Dalende klanttevredenheid door beschadiging of verlies van producten
-Dat uw of andermans schade niet wordt vergoed door uw verzekering
-Dat u een forse boete krijgt

Goede beveiliging!
Als het om uw lading gaat, geldt: veiligheid eerst! Daarom zijn al onze TRP oplossingen voor het zekeren van uw lading uitgebreid getest en officieel gecertificeerd en goedgekeurd.

Tip!
Als u de veiligheid van de lading niet kunt controleren omdat de trailer is verzegeld, controleer dan de kundigheid van de verzender op het gebied van de zekering van ladingen. Daarnaast adviseren wij u op de vrachtbrief specifiek te vermelden dat u als chauffeur geen toegang heeft tot de trailer en de lading.

Voor preventief onderhoud, een extra controle of geluidsadvies met betrekking tot lading en de bijbehorende onderdelen en producten: wij zijn uw One-Stop-Shop!

Terug naar nieuws