Terug naar nieuws

Texaco Ursa wordt Texaco Delo

27 maart 2018
Texaco Ursa wordt Texaco Delo

Chevron introduceert het merk Texaco Delo voor industriële toepassingen op de weg en terreinen. In feite wordt de naam "Ursa" vervangen door "Delo". Wij kunnen nu meer specifieke details bevestigen over de planning van de eerste introductie.

Vanaf 1 februari 2018 worden geen verpakte producten van Texaco Ursa meer geleverd. Vanaf deze datum wordt de restvoorraad Texaco Ursa-producten verzonden, totdat deze is uitverkocht. Als de voorraad op is, worden nieuwe orders omgezet naar Texaco Delo.

Er zijn geen compatibiliteitsproblemen voor producten waarvan de naam in Texaco Delo verandert. Er is in de meeste gevallen geen sprake van technische aanpassingen, dus voor de herkenbaarheid blijven de bestaande TRP onderdeelnummers hetzelfde. Chevron introduceert twee nieuwe producten: Texaco Delo 400 XLE SAE 10W-30 en Texaco Delo 400 MGX SAE 15W-40. Deze producten hebben verbeterde formules en betere profielen dan de producten die ze vervangen. Texaco Ursa Ultra LE SAE 10W-30 en Texaco Ursa Ultra LE SAE 15W-40 worden dus uitgefaseerd zodra de voorraden op zijn. Er zijn geen compatibiliteitsproblemen, maar als het product zelf verandert, worden nieuwe onderdeelnummers uitgebracht. U wordt hier binnenkort van op de hoogte gebracht.

Wij begrijpen dat er een mengsel van bestaande en nieuwe klassen ontstaat wanneer de eerste levering van Texaco Delo wordt gevuld in bulktanks. Voor hernoemde producten zijn geen extra maatregelen nodig voor deze verandering. Onze aanbeveling voor de opnieuw geformuleerde producten is om, indien mogelijk, de bestaande tank leeg te maken tot 10% van de capaciteit. Zodra het volume van het nieuwe product in de tank meer dan 90% van de totale inhoud is, moet worden aangenomen dat het product de nieuwe Texaco Delo-klasse heeft.

Terug naar nieuws