Terug naar nieuws

Podcasts zorgen ervoor dat u gefocust blijft

3 mei 2018
Podcasts zorgen ervoor dat u gefocust blijft

Een gebrek aan concentratie of vermoeidheid kunnen verkeersongelukken veroorzaken. Er zijn echter verschillende opties om de chauffeur alert te houden.

Sommige opties zijn erg praktisch, zoals een goed werkende airconditioning. Andere hebben meer te maken met entertainment, zoals podcasts.

Een podcast is een digitaal audiobestand dat u kunt downloaden en beluisteren. Op veel podcasts kunt u zich abonneren en nieuwe afleveringen worden vaak automatisch gedownload op uw eigen toestel. Het menu van uw smartphone heeft waarschijnlijk een podcastknop. Probeer het eens uit en tik erop: u vindt een hele wereld aan mogelijkheden. Vermaak uzelf met uw handen aan het stuur en de ogen op de weg terwijl u luistert naar een interessante discussie, een profiel van een succesvolle sporter, uitleg van beeldende kunst of een update op het gebied van gezondheid, veiligheid, religie of allerlei andere onderwerpen. Bijvoorbeeld een romantisch verhaal of een comedy. Het kan een welkome afwisseling en een stuk interactiever zijn dan alleen naar muziek luisteren. Zet uw hersenen aan het werk! Hier is geen visuele verwerking voor nodig, alleen akoestische.

Dus blijf alert, ogen op de weg, en maak uw reis nuttig.

Terug naar nieuws