Terug naar nieuws

Houd uw truck en trailer in optimale conditie

1 juli 2018
Houd uw truck en trailer in optimale conditie

Of uw truck nu is voorzien van een logo van DAF of een logo van Iveco, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania of Volvo – TRP is uw merk voor alle onderdelen.
TRP biedt u ongeëvenaarde waar voor uw geld. Hoge kwaliteit tegen een buitengewoon realistische prijs: wat kun je nog meer wensen? Niet alleen voor montage, maar ook voor reparatie en onderhoud, bent u in onze werkplaats precies aan het goede adres. Wij beschikken over goed opgeleide en gecertificeerde monteurs. Ze zijn bekend met het volledige assortiment onderdelen en accessoires.
Ons doel is uw doel: uw truck in optimale conditie houden, ongeacht het merk of de leeftijd van uw truck. Uw truck verdient gewoon het beste.

Ongeacht het merk van uw trailer biedt TRP u een assortiment onderdelen voor de meeste toepassingen. Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige, scherp geprijsde trailerproducten. Dus wat u ook nodig heeft voor uw truck, u vindt het altijd bij ons. Met TRP bieden we u een echte One Stop Shop.

Met een assortiment van 70.000 onderdelen heeft TRP altijd een hoogwaardige en scherp geprijsde oplossing voor uw trucks en trailers. Voeg daarbij onze gespecialiseerde monteurs en u weet één ding zeker: bij ons dealerbedrijf bent u aan het juiste adres om uw wagenpark op de weg te houden.

Terug naar nieuws