Terug naar nieuws

Voorbereiden op de winter: dat is geen overbodige luxe

24 november 2016
Voorbereiden op de winter: dat is geen overbodige luxe

Tijdens de winter hebben trucks en trailers te maken met kou, wind, regen en sneeuw. Preventief onderhoud is daarom altijd een goed idee. En dat geldt ook voor wat extra aandacht voor accu's.

Voorkomen van technische problemen is altijd beter dan een onverwachte reparatie, bereid u dus voor op de winter met preventief onderhoud. Wij vervangen essentiële vloeistoffen en filters, controleren cruciale onderdelen en voeren een technische inspectie uit, zodat u onder winterse omstandigheden gemakkelijk en veilig de weg op kunt.

Niet alleen uw truck, maar ook de accu heeft het moeilijk in de winter. U zou erop moeten kunnen vertrouwen, maar toch kan de capaciteit door kou tot 40% verminderen. Accu's zijn cruciaal om de motor te starten en voor alle elektronica die u extra comfort biedt in de winter. Ook hier geldt dat wat extra aandacht geen luxe is - het is gewoonweg noodzakelijk. Voor deze onderhoudswerkzaamheden kunt u altijd rekenen op ons als uw DAF dealer.

Met een assortiment van meer dan 70.000 producten bieden TRP onderdelen altijd een geschikte oplossing. Zoals verlichting voor donkere dagen of sneeuwkettingen voor gladde wegen. TRP onderdelen bieden uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. U moet beslist het assortiment bekijken op www.trpparts.com of langskomen bij ons dealerbedrijf.

En ga voor de nieuwe winteroutfit naar de nieuwe DAF 'High Gear'-collectie, vol met comfortabele en praktische artikelen, van uitzonderlijk goede kwaliteit. U zieter goed uit en voelt zich er goed in!

Bekijk onze nieuwe flyer met 32 MAX Coupons en veel deals om de winter goed door te komen.

Terug naar nieuws