Terug naar nieuws

NIEUWE TRP eCatalogus: uw toegangspoort naar alle TRP producten

24 november 2016
NIEUWE TRP eCatalogus: uw toegangspoort naar alle TRP producten

De geheel nieuwe TRP eCatalogus bevat een groot aantal nieuwe producten en afbeeldingen. Nieuwe en praktische zoekopties en de toevoeging van versies in diverse talen maken het vinden van truck- en traileronderdelen veel gemakkelijker.

Er zijn acht talen toegevoegd, waardoor eenvoudig toegang tot de TRP eCatalogus wordt geboden in het Portugees, Russisch, Roemeens, Turks, Deens, Slowaaks, Arabisch en Chinees. In totaal is de TRP eCatalogus nu beschikbaar in 17 verschillende talen!

De zoekfunctie is aanzienlijk verbeterd, het browsen per categorie is visueel verbeterd en er is een toepassing zoekfunctie toegevoegd. Alle opties zijn bedoeld om uw zoektocht zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Na uw zoekopdracht kunt u filteren op alle technische specificaties en merken; zo kunt u uw zoekopdracht nog verder uitdiepen en precies vinden wat u zoekt.

Natuurlijk is de TRP eCatalogus toegankelijk via alle moderne webbrowsers en alle apparaten, van mobiele telefoons en tablets tot laptops en pc's. Veel plezier met zoeken!

Terug naar nieuws