Terug naar nieuws

Winteronderhoud

1 januari 2017
Winteronderhoud

De winter is weer in volle gang. De lage temperaturen zijn een aanslag op uw truck. Uw accu heeft een verminderde capaciteit. En dat terwijl u meer behoefte heeft aan comfort dat afhankelijk is van de stroomvoorziening. Als uw truck startproblemen krijgt, kost dat tijd en geld en moet u ook nog de vrieskou in. Laat ons uw DAF onderhouden en de staat van uw accu’s controleren.

Veilig en zicht: van essentieel belang bij een winterrit
Winterse omstandigheden kunnen een nadelige invloed hebben op de zichtbaarheid van uw truck en uw zicht op de weg. Boordsystemen ondersteunen uw zicht en zorgen ervoor dat u veilig en effectief kunt manoeuvreren. Adequate verlichting en reflecterende materialen zijn ook belangrijk, u wilt immers zien en gezien worden. Bent u bekend met TRP LED Verlichting? Deze heeft een hoge kwaliteit, is onderhoudsvrij, waterdicht, zuinig en ECE-goedgekeurd. Vraag ons gerust om meer informatie!

Is het koud buiten? Binnen is het comfortabel!
Uw cabine dient een comfortabele thuisbasis te zijn wanneer u onderweg bent, met name in de winter. Uw standverwarming moet warmte bieden voor de cabine en tegelijkertijd brandstofzuinig werken. Houdt u van een kleine maaltijd, een kop soep of koffie? Laat dan een magnetron, koffiezetapparaat of waterkoker installeren. Voor het bewaren van voedingsmiddelen kunnen wij u een koellade of koelbox leveren. Kom langs en ontdek alle mogelijkheden.

Bereid u voor op een DAF winter met DAF
Voel u behaaglijk en warm met DAF kleding: jacks, sweatshirts, poloshirts en kledingaccessoires. Daarnaast hebben wij een ruime keuze aan praktische tassen, paraplu’s, zonnebrillen, thermosflessen, handdoeken, miniaturen en zelfs cadeautjes voor kinderen. Neem een kijkje bij ons dealerbedrijf of op dafshop.com.

Terug naar nieuws