Terug naar nieuws

Chemische reinigingsproducten van Tunap voor een gezonde truck!

23 maart 2017
Chemische reinigingsproducten van Tunap voor een gezonde truck!

Voor het reinigen van de brandstof-, EGR-, interkoeler/radiateur- en aircosystemen van uw truck heeft PACCAR Parts nu het bestaande assortiment uitgebreid met Tunap.

Door de geldende emissievereisten zijn trucks gevoeliger geworden voor brandstofgerelateerde storingen. Tunap helpt potentiële problemen te voorkomen. De Europese norm EN590 eist bijvoorbeeld dat diesel 4,5 - 7% biomassa bevat, waardoor het risico op aanwezigheid van bacteriën in de dieselmotor toeneemt. Dit kan op zijn beurt tot vervuiling van het brandstofsysteem leiden. Preventieve en correctieve reiniging van dieselbrandstof met producten van Tunap is een effectieve manier om dit tegen te gaan. Hetzelfde geldt voor EGR-kleppen die door koolaanslag vervuild kunnen raken.

Tunap-producten zijn uitgebreid getest. Het uitwendige reinigingsmiddel voor de interkoeler/radiateur is goedgekeurd door Behr. De EGR Cleaner en de FX8 maken deel uit van de servicetaak van DAF. Tunap-producten zijn niet alleen bij uitstek geschikt voor reinigingswerkzaamheden, maar voorkomen ook ongewenste vervuiling en onderbreking van de motor van uw truck. Reinig uw truck met Tunap – beter voor u en voor het milieu!

Terug naar nieuws