Terug naar nieuws

Maart: trailers in de spotlights - april-juni: nieuwe promotie met relevante kortingen

23 maart 2017
Maart: trailers in de spotlights - april-juni: nieuwe promotie met relevante kortingen

De actie van maart richt zich volledig op trailers. Er zijn aantrekkelijke aanbiedingen op traileronderdelen die nog maar een paar dagen geldig zijn. De promotiecampagne april-juni zal onze service in het algemeen benadrukken en de service voor DAF Euro 6 en trucks ‘met ervaring' wat meer specifiek.

Elke trailer is van harte welkom in ons dealerbedrijf, ongeacht merk, type, as of leeftijd. Zoals altijd zijn er veel onderdelen tegen een aantrekkelijke prijs te koop in onze shop. Dat geldt nu ook voor de service voor trailers. Ons dealerbedrijf is niet voor niets uw ultieme One Stop Shop.

De nieuwe en verbeterde TRP eCatalogus geeft u een volledig overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van reparatie en onderhoud van uw trailers.

Nieuwe en verbeterde flyer met meer nadruk

Onze service zal nu zelfs nog meer centraal staan. Dat is naast de deals en kwaliteitsonderdelen immers de voornaamste reden van uw bezoek aan ons dealerbedrijf. De coupons zullen worden gekoppeld aan een bijbehorende productcategorie, wat de relevantie ervan versterkt. In alle promotieperioden komen er bijpassende campagnes, die de onderwerpen van de flyer benadrukken.

De promotiecampagne april-juni zal onze service in het algemeen benadrukken en de service voor DAF Euro 6 en trucks ‘met ervaring' wat meer specifiek. Accessoires en airco staan in de schijnwerpers onder de noemer Comfort, waarbij steeds de link wordt gemaakt met Deals en Coupons.

Een truck op de weg kan net zoveel comfort bieden als u wenst. We houden u op de hoogte van het laatste nieuws en promoties. Tot snel!

Terug naar nieuws