Terug naar nieuws

Nieuwe DAF Magnetron voor het gemak van een keuken onderweg

23 maart 2017
Nieuwe DAF Magnetron voor het gemak van een keuken onderweg

Voor veel chauffeurs is onderweg koken een lastige en tijdrovende zaak. Met de nieuwe DAF Magnetron kunt u nu uw eigen maaltijden klaarmaken. Dit betekent dat u minder vaak hoeft te stoppen voor een snelle maaltijd langs de weg.

De DAF Magnetron is speciaal ontwikkeld voor DAF. Hierdoor heeft deze slechts één bovencompartiment nodig in plaats van twee, dankzij het speciale maatontwerp voor de DAF SpaceCab en SuperSpaceCab en de bijbehorende montageset. Hij heeft trillingstests ondergaan en is dus geschikt voor hobbelige wegen. De afwezigheid van een draaiplateau en andere bewegende delen maken hem zeer geschikt voor intensief gebruik.

Wanneer de deur na drie minuten nog open is, wordt dat aangegeven door een geluidssignaal. En na drie minuten niet te zijn gebruikt, gaat de DAF Magnetron in de standby-stand. Dit alles bespaart waardevolle stroom, wat cruciaal is voor de conditie van de accu's. Of de maaltijd nu thuis is gekookt of is gekocht in een shop en is bewaard in de diepvries, dankzij de nieuwe DAF Magnetron kan hij altijd gemakkelijk door u worden opgewarmd. Smakelijk eten!

Terug naar nieuws