Terug naar nieuws

Schone ruiten - helder zicht

1 mei 2017
Schone ruiten - helder zicht

Met de DAF Originele Ruitenreinigingsset met telescopische handgreep kan de chauffeur de ruiten van zijn truck met beide voeten op de grond reinigen: veilig werken voor een veilige rit.

De set bestaat uit een ruitenreiniger, een wisser, een ijskrabber en een koppeling – alles verpakt in één handige gereedschapskist. Alle onderdelen kunnen op een telescopische handgreep worden gemonteerd, zodat u geen halsbrekende toeren hoeft uit te halen door bijv. op gladde onderdelen van de bumpersteunen te klimmen en u daarop te verplaatsen.

Ruitenreiniger
De ruitenreiniger is 28 centimeter breed en wordt geleverd met een ergonomische handgreep. De ruitenreiniger is eenvoudig te reinigen en de twee zijden ervan hebben verschillende functies. Eén zijde is voorzien van een witte microvezelspons om ruiten te wassen. De andere zijde is uitgevoerd met een blauwe insectenspons waarmee zelfs de meest hardnekkige insectenresten kunnen worden verwijderd.

Wisser
De wisser heeft een roestvaststalen frame en is voorzien van een zachte handgreep. De wisser is 25 centimeter breed. Een natuurrubberen strip zorgt voor een glanzend en streeploos resultaat. De wisser laat geen krassen achter.

Telescopische handgreep
Ruitenreiniger, ruitenwisser en ijskrabber kunnen met een koppeling op de telescopische handgreep worden bevestigd. De handgreep bestaat uit drie delen en kan eenvoudig worden uitgeschoven tot een lengte van 1,46 meter. Hij is ook licht en stabiel en gemakkelijk te hanteren dankzij de afdekking. De koppeling is uitgevoerd met een handig kliksysteem waarmee de onderdelen stevig op de steel worden bevestigd. Ze kunnen niet losraken.

Gereedschapskist
De complete set bestaande uit een ruitenreiniger, ruitenwisser, ijskrabber en koppeling is verpakt in een handige gereedschapskist. Alle gereedschappen voor het reinigen van de ruiten bij de hand. De telescopische handgreep wordt afzonderlijk verkocht.

Terug naar nieuws