Terug naar nieuws

De 10e verjaardag van Snooper Truckmate, en u profiteert!

28 september 2017
De 10e verjaardag van Snooper Truckmate, en u profiteert!

Snooper Truckmate viert zijn 10-jarig bestaan! Wij willen dit samen met u vieren en hebben daarom enkele aantrekkelijke nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd. Bovendien hebben we een onmisbare promotie in petto.

De bekroonde expert in trucknavigatie biedt specifieke navigatie gebaseerd op de eigenschappen van het voertuig. Er wordt rekening gehouden met lokale hoogte-, breedte-, gewichts- en uitstootbeperkingen en de kaarten worden gedurende de hele levensduur van het systeem bijgewerkt. Ons lange partnerschap met Snooper moet gevierd worden. Daarnaast zijn er diverse nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment, zoals:

- Speciale TRP versie van de populaire S6810 als aanvulling op de S8100 van het merk TRP
- Hoogwaardige tweekanaals dashboardcamera: DVR-5HD, met ondersteuning van een 2e camera-ingang
- Eerste ingebouwde 2-DIN-eenheid van Snooper: AVN S9020
De bijgewerkte productinformatie vindt u in de TRP eCatalogus. Vanwege de 10e verjaardag van Snooper Truckmate zijn er voor geselecteerde producten speciale promoties. Zo is er een speciale introductieprijs voor de DVR-5HD dashboardcamera, en een gratis hoogwaardige case en zonnekap bij de S8110 en S6810 (zolang de voorraad strekt). Houd er rekening mee dat alle promoties alleen gelden tot eind 2017, dus pak snel uw voordeel! Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Tot snel!

Terug naar nieuws