Terug naar nieuws

Samen met DAF veilig de winter door

23 november 2017
Samen met DAF veilig de winter door

De flyer met winterpromoties zit wederom boordevol nuttige informatie en aanbiedingen om uw trucks veilig op de weg te houden.

Winterse omstandigheden kunnen zwaar zijn voor uw truck en trailer. Preventie is het sleutelwoord van deze winter. Daarom informeren wij u over de voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen voor maximale inzetbaarheid.

Uitval wordt vaak veroorzaakt door slechts enkele potentiële problemen. Wij vragen uw aandacht voor enkele preventieve maatregelen die u kunt nemen. Natuurlijk letten wij ook op deze aspecten bij het onderhouden van uw truck, inclusief advies op het gebied van zicht en zichtbaarheid en over verlichtingsoplossingen. Indien u uw trailer brengt, kunnen wij uw volledige voertuigcombinatie controleren en waar nodig hieraan onderhoud plegen.

Afgezien van de technische staat van uw voertuig, kunnen sneeuw en ijs een uitdaging voor uw rijvaardigheid zijn, maar het ijs- en sneeuwvrij maken van de truck en trailer kunnen een nog grotere uitdaging vormen.

Niet alleen de winterse omstandigheden verschillen in Europa, maar ook de kwaliteit van de brandstof, wat van invloed kan zijn op de prestaties van uw DAF Euro 6 truck. In de brochure vindt u meer informatie over onze oplossing om ongeplande uitvaltijd te voorkomen.

Uw aandacht zal ongetwijfeld worden gevestigd op de diverse onderwerpen en natuurlijk bieden wij u aantrekkelijke nieuwe deals en MAX Coupons. Dus laat deze uitgelezen kans niet aan u voorbijgaan. Uw truck(s) zal (zullen) hier op de eerste plaats van profiteren!

Terug naar nieuws