MAX Card programma - PACCAR PARTS MAX CARD


Altijd een passend aanbod

Voor alle trucks en trailers.
Als MAX kaarthouder kan uw DAF dealer u nóg beter bedienen met relevante oplossingen voor het onderhoud van uw voertuig(en). Of u nu zelf uw voertuigen onderhoudt of dat door uw DAF dealer laat doen, uw DAF dealer is altijd het beste adres. Met een zeer compleet onderdelenassortiment dat niet alleen DAF onderdelen, maar ook TRP onderdelen omvat. TRP is het assortiment kwaliteitsonderdelen voor alle merken trucks en trailers en benodigdheden voor werkplaatsen. Zorg ervoor dat u uw MAX Card aanvraagt en/of activeert zodat uw DAF dealer altijd een passend aanbod voor u heeft.

ruim € 1.000,- korting

Nu activeren is meteen profiteren.
Met uw MAX Card heeft u recht op ruim
€ 1.000,- aan korting. Bovendien ontvangt u
regelmatig de MAX flyer met aanbiedingen en kortingscoupons. Klik hier voor het complete
overzicht van MAX couponkortingen waar u
meteen van kunt profiteren. Heeft u nog geen MAX Card? Klik dan onderaan deze pagina op Aanvragen.

Meer trucks?
Meer voordeel!

Registreer nu al uw trucks en trailers voor maximaal voordeel!

Uw geactiveerde MAX Card levert u ruim € 1.000,- aan korting op. Bovendien ontvangt u regelmatig de MAX flyer met aanbiedingen en kortingscoupons. Na registratie van al uw trucks en trailers kunnen we bovendien onze aanbiedingen toespitsen op uw wagenpark. Bereken hier vast uw voordeel en registreer uw wagenpark!

Uw voertuigen voordelig onderhouden?

Profiteer het hele jaar door van actuele aanbiedingen.

U wilt dat uw voertuigen het hele jaar door in topconditie zijn en uzelf verzekeren van optimaal rijplezier onder alle omstandigheden? Met uw MAX Card profiteert u! U krijgt dan van uw DAF dealer het hele jaar door exclusieve aanbiedingen en kortingen op onderdelen voor uw complete wagenpark. Heeft u al een geactiveerde MAX Card, log dan in op uw persoonlijke pagina voor een overzicht van actuele aanbiedingen van uw DAF dealer en profiteer direct! Heeft u nog geen MAX Card aangevraagd of geactiveerd, doe dit dan snel onder aan de pagina.

Exclusieve service en privileges.

Als MAX kaarthouder krijgt u meer

Met de MAX Card krijgt u speciale aanbiedingen op onderdelen van DAF en TRP. Maar er is meer.
 
Als MAX kaarthouder bent u altijd als eerste op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkelingen op de markt. Of het nu gaat over nieuwe services die uw DAF dealer biedt, producten die uw operationele kosten verlagen
of veranderingen in de
transportsector, zoals
wetgeving: u krijgt altijd
praktische informatie waar
u echt wat aan heeft.

Ik wil mijn MAX Card aanvragen!

Ik heb nog geen MAX Card ontvangen en wil deze nu aanvragen om te kunnen profiteren van extra service, privileges en exclusieve kortingen op DAF en TRP onderdelen.

Aanvragen »

Ik wil mijn MAX Card activeren!

Ik wil graag de voor mij gereserveerde MAX Card nu activeren om geen enkel voordeel meer te missen. Ik heb mijn kaartnummer en activatiecode bij de hand.

Activeren »

Ik wil direct inloggen!

Ik heb een geactiveerde MAX Card en wil direct mijn voertuigregistratie beheren op mijn persoonlijke pagina!


Wachtwoord vergeten?