Over PACCAR Parts - PACCAR PARTS MAX CARD


Paccar buidling

Het bedrijf
PACCAR Parts is sinds 1973 een divisie van de wereldwijde organisatie PACCAR. PACCAR Parts is toonaangevend leverancier van hoogwaardige truck- en aanhangwagenonderdelen, integrale serviceconcepten en ondersteuningsoplossingen, ontwikkeld op basis van de behoeften van de transportprofessionals van vandaag.

PACCAR Parts distribueert en verkoopt PACCAR Genuine Parts, DAF Genuine Parts en TRP Truck & Trailer Parts exclusief via het DAF dealernetwerk. TRP is het assortiment met onderdelen voor alle truckmerken, aanhangwagens en werkplaats. De prestaties van PACCAR Parts worden bepaald door verkoop, marketing en logistiek, en stellen de norm voor de industrie. Ondersteund door een sterk DAF dealernetwerk, ultramoderne distributiecentra en systemen voor het beheer van de toevoerketen, is de strategie gericht op het leveren van kwaliteit en de beste truckonderdelen en serviceconcepten.

PACCAR Parts bereikt de hoogste normen op het gebied van efficiënte distributie, service en commerciële ondersteuning op de Europese markt dankzij een nauwe samenwerking met strategische leveranciers en de DAF dealers.
 

 
Feiten
   
  Werknemers:   > 600
  Distributiecentra:   4
  Aantal vierkante meters magazijn:   > 60,000
  Aantal dealerlocaties:   > 1,000
  Jaarlijks aantal verzendingen aan klanten:   > 400,000
       


Distributiecentra
 

De klant wil maximale beschikbaarheid van zijn trucks. Onderhoud moet zo efficiënt mogelijk gepland worden en defecten moeten zo snel mogelijk verholpen worden. Een optimale beschikbaarheid van onderdelen in combinatie met korte leveringstijden speelt hierbij een essentiële rol.

De opslag van onderdelen bij de Europese DAF dealers wordt aangestuurd vanuit de vier ultramoderne distributiecentra van PACCAR parts. De grootste is gevestigd op het terrein van DAF in Eindhoven en heeft een oppervlakte van 46.500 vierkante meter. Daarnaast zijn er PACCAR Parts distributiecentra in Leyland (VK), Madrid en Boedapest. Jaarlijks verwerken deze distributiecentra zo'n 400.000 zendingen. PACCAR Parts Europe haalt een leveringsbetrouwbaarheid van 98%, een prestatie van wereldklasse in de distributiesector.

 

Paccar locaties

De verbeterde TRP eCatalogus is nu online!

- Meer dan 70.000 producten
- In 17 talen
- Betere zoekfuncties

Snel en perfect zoeken in de nieuwe eCatalogus. Op alle apparaten heeft u de eCatalogus altijd bij de hand.

» Meer weten? »